Özel Eğitim Çalışmaları

Kurumumuzda yapılan özel eğitim çalışmaları DIR modeli çerçevesinde yürütülmektedir. Özel eğitim gereksinimi olan çocukların gelişim alanları ve gelişim ihtiyaçları değerlendirilerek çocuğun bireysel farklılıklarına uygun program oluşturulur. Kurucu terapistimiz Zehra Işıklı Aldanmaz tarafından takibi yapılan programlar ekibimizdeki farklı uzman ve terapistlerle birlikte uygulanır.

Bu doğrultuda çocuğunuzun bireysel farklılıkları, sosyal duygusal işlev düzeyi değerlendirilir. Gündelik yaşamda ihtiyaç duyulan beceri ve kavram ihtiyaçları belirlenir.  Belirlenen ihtiyaç ve kazanımlar gelişimsel-bireysel-ilişkisel modele uygun olacak şekilde yarı yapılandırılmış oturumlarda çocukla çalışılır.

Yapılan çalışmalar özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarda başarı yüzdesinin terapist desteği kadar aile katılımının da sağlandığı modellerde en yüksek düzeylere ulaştığını göstermektedir. Bu sebeple kurumumuzda yapılan özel eğitim çalışmalarının derinlemesine etkililiğini sağlamak için ailelere düzenli olarak eğitimler verilir ve ailelerin katılımı teşvik edilir.

Çocuğun gelişim basamaklarında nasıl ilerlediği, hangi kavram ve becerilerin nasıl çalışıldığı ve daha iyi desteklenebileceği süreç içerisinde aileyle düzenli olarak paylaşılır.

Özel eğitim desteği almak için kurumumuza hemen başvurun:

0507 720 4133

Yerimiz Nerede?

Adalet Plaza Kat 7 No:109 Tatvan/Bitlis

İletişim

Bize Whatsapp butonu veya

sensitivepsikoloji@gmail.com

mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

©2023. Sensitive Psikoloji - Tüm Hakları Saklıdır.